Mamalade babci Lori szkliwiona szynka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Mamalade babci Lori Glazed szynka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 9838 kalorii, 863g białka, oraz 671g tłuszczu każdy. Na 13,56 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mocno brązowego cukru, szynki spiralnej funta, pomarańczowej marmolady smucker ' s® i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Lori ' s Chicken Pot Pie, Lori ' s Awesome Cookies, oraz Salsa Ranchera Lori dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 szynkę podgrzać zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
2 Połącz pomarańczową marmoladę i brązowy cukier w małej misce, aż do wymieszania.
Szynkę wyjąć z piekarnika na 30 minut przed końcem sugerowanego czasu pieczenia.
Pędzel glazury na szynce.
3 piec dodatkowe 30 minut.
Wyjmij szynkę z piekarnika i pozostaw 5-10 minut. Łyżka soków na patelni na szynce i podawać.
Soki z patelni odcedzić do małego rondla.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć do średniego ciepła. Wymieszać 3 łyżki skrobi kukurydzianej na 3 łyżki zimnej wody, aż będzie gładka. Zmiksować do soków na patelni, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Łyżka ciepłego sosu na szynce i podawać.