Mama & # 039; s Rude zatrzaski
Rude zatrzaski mamy to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie deser. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 73 kalorii. Ten przepis służy 36. Ten przepis od Allrecipes ma 2116 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, melasę, zmielone goździki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rude Zatrzaski, Imbir Zaskoczy I, oraz Rude Zatrzaski.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, olej, melasę i jajko.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól, goździki, cynamon i imbir; wymieszać z mieszanką melasy.
Rozwałkuj ciasto na kulki 1 1/4 cala.
Zwiń każdą kulkę w białym cukrze przed umieszczeniem 2 cali od siebie na nie natłuszczonych arkuszach ciastek.
Piecz przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy środek będzie twardy. Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka Gingersnap. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "