Malutkie Serniki Wiśniowe

Malutkie Serniki Wiśniowe
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 123 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tiny Turtle Cheesecakes (No Bake) # SundaySupper, Tiny Cherry And Almond Tea Cakes, oraz Tiny Cherry and Almond tea Cakes.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć mąkę, cukier i kakao; pokroić w maśle, aż crumbly. Stopniowo dodawać wodę, rzucając widelcem, aż ciasto uformuje kulkę. Kształt na 24 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść w wysmarowanych miniaturowych miseczkach na muffinki; naciśnij ciasto na dno i na boki każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w mleku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajko; ubić na niskim poziomie tylko do połączenia. Łyżka około 1 łyżki stołowej do każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Piec w temperaturze 325° przez 15-18 minut lub do momentu, aż zestaw. Schłodzić na drucianym stojaku przez 30 minut. Ostrożnie wyjąć z patelni do całkowitego ostygnięcia. Wierzch nadzieniem z ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn