Malt-Beer-solony Indyk z polewą Słodową

Malt-Beer-solony Indyk z polewą Słodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka solonego słodowym piwem z polewą Słodową. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 100g białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet jabłkowy, piwo stout, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Marmurowe ciasto słodowe z lukrem słodowym z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Przynieś syrop słodowy, ocet, zioła imieszkarka do zagotowania w małym rondlu, mieszającokazalnie. Zmniejszyć ciepło do niskiego i gotowaćuntil glazury Płaszcze łyżka, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
OcetOcet
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Masło Mixin. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Cover; chill. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1
Wlej 4 ćwiartki wody do 16-ćwiartkowego nieaktywnego worka lub garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać sól; wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Mixin piwa i syropu słodowego. Włóż 1 Piekarnik baginto drugi worek; miejsce w dużej misce. Rinseturkey wewnątrz i na zewnątrz. Wsuń indyka, pierś w dół, do podwojonej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SłodowySyrop Słodowy
Cała TurcjaCała Turcja
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
4
Pour brineinto bag. Naciśnij dowolne powietrze; uszczelnij worki. Chillturkey w solance (jeszcze w misce) 16 do 18 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wyjąć indyka z solanki. Pat bardzo suche, wewnątrz i na zewnątrz, z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Posypać 2 łyżeczkami pieprzu; wypełnić cebulą, selerem, szałwią, tymiankiem i czosnkiem.Zamknij jamę za pomocą szpilek do sznurowania indyka. Końcówki Tuckwing pod; pędzel cały olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Ustaw stojak piekarnika w najniższej pozycji; rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść turkeyon rack w patelni do pieczenia; dodaj 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pieczony indyk 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
4
Pędzel z glazurą; dodać wodę, jeśli patelnia jest sucha. Pieczeń 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pędzel z glazurą. Namiot z folią, jeśli browningto szybko. Piecz do momentu, aż termometr wsunie się w najgrubszą część uda w temperaturze 74°, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pędzel z moreglaze.
7
Przenieść na talerz; odstawić na 30 minut (temperatura wzrośnie o 5 do 10 stopni).
1
Przygotować grill (średnie ciepło).
2
Usuń górny stojak do grilla. Jeśli używaszcharcoal, lekkie brykiety w kominie. Gdy brykiety są pokryte białym popiołem, pushto po przeciwnych stronach dolnego stojaka do grillowania, pozostawiając puste centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść jednorazowy Aluminiowy zbiornik na środku stojaka(będziesz musiał oświetlić dodatkowe brykiety, sprawdzając co 30 minut podczas grillowania). Wymień górny grillrack. Jeśli używasz 3-palnikowego grilla gazowego, lekki palnikz lewej i prawej strony, pozostawiając środkowy palnik. Jeśli używasz 2-palnikowego grilla gazowego, lekki palnik po 1 stronie; umieść jednorazową patelnię nad nieoświetloną stroną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
4
Umieść indyka, pierś do góry, na jednorazowej patelni do grilla. Przykryj grilla. Insertinstant-odczyt termometru do otworu w okapie.Utrzymuj temperaturę jak najbliżej 177° na grillu węglowym, otwierając otwory wentylacyjne, aby zwiększyć temperaturę i zamknąć otwory wentylacyjne, aby zmniejszyć temperaturę lub regulować temperaturę na grillu gazowym za pomocą elementów sterujących. Gotuj indyka 2 godziny, luźno tentując folią, jeśli brązowiej zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Umyj indyka glazurą. Covergrill; gotować 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
GlazuraGlazura
6
Pędzel ponownie z glazurą. Gotować aż termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 74°, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Transfer indyka toplatter.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
8
Pędzel z glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
9
Pozostaw 30 minut (temperatura wzrośnie o 5 do 10 stopni).
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn