Malt-Beer-solony Indyk z polewą Słodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka solonego słodowym piwem z polewą Słodową. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 100g białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet jabłkowy, piwo stout, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Marmurowe ciasto słodowe z lukrem słodowym z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową.
Instrukcje
Przynieś syrop słodowy, ocet, zioła imieszkarka do zagotowania w małym rondlu, mieszającokazalnie. Zmniejszyć ciepło do niskiego i gotowaćuntil glazury Płaszcze łyżka, 4 do 5 minut.
Masło Mixin. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Cover; chill. Przewiń przed użyciem.
Wlej 4 ćwiartki wody do 16-ćwiartkowego nieaktywnego worka lub garnka.
Dodać sól; wymieszać do rozpuszczenia.
Mixin piwa i syropu słodowego. Włóż 1 Piekarnik baginto drugi worek; miejsce w dużej misce. Rinseturkey wewnątrz i na zewnątrz. Wsuń indyka, pierś w dół, do podwojonej torby.
Pour brineinto bag. Naciśnij dowolne powietrze; uszczelnij worki. Chillturkey w solance (jeszcze w misce) 16 do 18 godzin.
Wyjąć indyka z solanki. Pat bardzo suche, wewnątrz i na zewnątrz, z ręcznikami papierowymi.
Posypać 2 łyżeczkami pieprzu; wypełnić cebulą, selerem, szałwią, tymiankiem i czosnkiem.Zamknij jamę za pomocą szpilek do sznurowania indyka. Końcówki Tuckwing pod; pędzel cały olejem.
Ustaw stojak piekarnika w najniższej pozycji; rozgrzej do 177°.
Umieść turkeyon rack w patelni do pieczenia; dodaj 2 szklanki wody.
Pieczony indyk 2 godziny.
Pędzel z glazurą; dodać wodę, jeśli patelnia jest sucha. Pieczeń 30 minut.
Pędzel z glazurą. Namiot z folią, jeśli browningto szybko. Piecz do momentu, aż termometr wsunie się w najgrubszą część uda w temperaturze 74°, 30 do 45 minut.
Przenieść na talerz; odstawić na 30 minut (temperatura wzrośnie o 5 do 10 stopni).
Przygotować grill (średnie ciepło).
Usuń górny stojak do grilla. Jeśli używaszcharcoal, lekkie brykiety w kominie. Gdy brykiety są pokryte białym popiołem, pushto po przeciwnych stronach dolnego stojaka do grillowania, pozostawiając puste centrum.
Umieść jednorazowy Aluminiowy zbiornik na środku stojaka(będziesz musiał oświetlić dodatkowe brykiety, sprawdzając co 30 minut podczas grillowania). Wymień górny grillrack. Jeśli używasz 3-palnikowego grilla gazowego, lekki palnikz lewej i prawej strony, pozostawiając środkowy palnik. Jeśli używasz 2-palnikowego grilla gazowego, lekki palnik po 1 stronie; umieść jednorazową patelnię nad nieoświetloną stroną.
Umieść indyka, pierś do góry, na jednorazowej patelni do grilla. Przykryj grilla. Insertinstant-odczyt termometru do otworu w okapie.Utrzymuj temperaturę jak najbliżej 177° na grillu węglowym, otwierając otwory wentylacyjne, aby zwiększyć temperaturę i zamknąć otwory wentylacyjne, aby zmniejszyć temperaturę lub regulować temperaturę na grillu gazowym za pomocą elementów sterujących. Gotuj indyka 2 godziny, luźno tentując folią, jeśli brązowiej zbyt szybko.
Umyj indyka glazurą. Covergrill; gotować 30 minut dłużej.
Pędzel ponownie z glazurą. Gotować aż termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 74°, o 30 minut dłużej.
Transfer indyka toplatter.
Pozostaw 30 minut (temperatura wzrośnie o 5 do 10 stopni).