Malloween ghosts
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz Europejskiego jedzenia. Spróbuj zrobić duchy Malloween w domu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 77 centów za porcję. Ta przystawka ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 84 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, różowy i pianki, płatki ryżowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zastępy duchów, Duchy Marshmallow, oraz Bezowe Duchy.
Instrukcje
Masło, następnie wyłożyć blachę Swiss roll o wymiarach 30 x 20 cm z pergaminem do pieczenia. Roztopić masło w dużym rondlu nieprzywierającym. Wlać pianki, a następnie rozpuścić bardzo delikatnie przez około 10 minut, regularnie mieszając, aby upewnić się, że nie przyklejają się.
Po wygładzeniu mieszaj płatki, aż wszystkie ziarna zostaną pokryte. Łyżka mieszanki do puszki, a następnie naciśnij, aby była płaska i gładka. Chill until cool and set. Może być wykonane do 2 dni wcześniej.
Spraw, by Duch kształtował się na dwa sposoby.
Ciasto pokroić w prostokąty, a następnie ostrym nożem zaokrąglić wierzchołki i zygzakowaty spód. Lub, aby stworzyć latające duchy, Wytnij koła o średnicy około 9 cm i użyj ostrego noża, aby podzielić się na duchy w kształcie łzy.
Wyciąć kawałki ciasta resztki, aby ramiona, jeśli chcesz.
Ostrożnie wepchnij patyczek do dna każdego ducha. Umieścić na regale chłodzącym. Jeśli masz wykonane ramiona, przyklej je za pomocą odrobiny białej czekolady, a następnie łyżką więcej czekolady i malować ją na iw dół boków duchów z pędzlem do ciasta. Leave to set. Rura na oczy z czystej czekolady lub lukrem.