Malinowy placek Szyfonowy II
Raspberry Chiffon Pie II może być tylko deser szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz maliny, ciężką śmietanę do ubijania, żółtka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Malinowy Placek Szyfonowy, Malinowy placek Szyfonowy II, oraz Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć 3 szklanki malin i 2/3 szklanki wody. Dusić na małym ogniu, aż maliny będą miękkie. Naciśnij mieszaninę przez sito lub sitko, aby usunąć nasiona i uzyskać miąższ malin.
Umieść żelatynę i 1/4 szklanki zimnej wody w małej misce. Odstawić i pozostawić żelatynę zmiękczyć.
W średnim rondlu ubić miąższ malinowy, żółtka i 2/3 szklanki cukru. Doprowadzić do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Dodaj żelatynę do mieszaniny malin i mieszaj do rozpuszczenia.
Umieść patelnię w zimnej łaźni wodnej, aby całkowicie ostygła.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego.
Dodać 1/3 szklanki cukru trochę na raz, ubijając stale, aż białka są sztywne i błyszczące.
W osobnej misce ubijamy śmietanę na sztywną masę. Delikatnie złożyć z schłodzoną mieszanką malin i bezą. Mieszanka łyżka do graham cracker crust. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.