Malinowy-Balsamiczny Kurczak Glazurowany
Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, 2 łyżeczki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Glazurowany Balsamiczny, Glazurowany Kurczak Balsamiczny, oraz Kurczak Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Połączyć tymianek i 1/4 łyżeczki soli; posypać kurczakiem.
Dodaj kurczaka na patelni; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Usuń kurczaka z patelni; zachować ciepło. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, konfitury, ocet i pieprz, ciągle mieszając, aż konserwy się stopią. Łyżka sosu malinowego nad kurczakiem.