Malinowy-Balsamiczny Kurczak Glazurowany

Malinowy-Balsamiczny Kurczak Glazurowany
Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, 2 łyżeczki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Glazurowany Balsamiczny, Glazurowany Kurczak Balsamiczny, oraz Kurczak Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Połączyć tymianek i 1/4 łyżeczki soli; posypać kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
TymianekTymianek
SólSól
4
Dodaj kurczaka na patelni; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń kurczaka z patelni; zachować ciepło. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, konfitury, ocet i pieprz, ciągle mieszając, aż konserwy się stopią. Łyżka sosu malinowego nad kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
PrzetworyPrzetwory
Cały KurczakCały Kurczak
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn