Malinowo-Miętowe Ice Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 85 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, liście mięty, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Mint Caipirinhan Ice Pops, oraz Berry + Mint Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier, 1/4 szklanki wody i mięty w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 4 minuty lub aż cukier się rozpuści, często mieszając.
Odstawić na 30 minut. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Połącz syrop miętowy, jagody i sok w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 9 (4-uncja) foremek lodowych. Góra z pokrywką; włóż kije rzemieślnicze. Zamrozić wyskakuje przez noc lub do Ustawienia.