Malinowe Batoniki Streusel
Malinowe batoniki Streusel mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, mieszanka ciastek cukrowych, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Malinowe Batoniki Streusel, Malinowe Batoniki Streusel, oraz Malinowe Batoniki Streusel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 8-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło, mąka, ekstrakt migdałowy i jajko do formy ciasta. Wciśnij połowę ciasta na dno patelni; piec 15 minut.
Rozłóż dżem na bazie. Pozostałe ciasto pokruszyć na dżemie.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój na 5 rzędów o 5 rzędów.