Malinowa Tarta Truflowa

Malinowa Tarta Truflowa
Malinowa tarta truflowa wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 285 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, migdały, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Malinowa Tarta Truflowa, Tarta Czekoladowo-Truflowa, oraz Tarta Czekoladowo-Truflowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. zrobić ciasto skorupa jak skierowane na polu dla jednej Skórki
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowej szklanej patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika. Lekko posmarować skórkę białkiem jajka; posypać zmielonymi migdałami. Powrót do piekarnika; piec 5 do 10 minut dłużej lub do złotego koloru. Chłodny podczas wypełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
W 2-kwartowym rondlu rozpuść 6 uncji czekolady i masło na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia.
7
W małej misce lekko ubić żółtka trzepaczką drucianą. Wymieszaj Likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Do czekolady dodać mieszaninę żółtek. Trzepaczką drucianą ubić na małym ogniu przez 3 do 4 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Wlać do schłodzonej pieczonej skorupy. Ułóż maliny na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
10
W 1-kwartowym rondlu stopić dżem na małym ogniu. Wymieszać z ekstraktem. Delikatnie szczotkuj maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
W innym 1-kwartowym rondlu rozpuść 1 uncję czekolady z olejem na małym ogniu, często mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Mżawka z malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
13
Posypać plasterkami migdałów. Przechowywać w lodówce do Ustawienia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
14
Udekorować liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn