Makrela Teriyaki Z Pikantną Sałatką Ogórkową
Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz wędzony na gorąco, ryż basmati, dymkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową, Makrela z sałatką ogórkową, oraz Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym.
Instrukcje
Makrelę włożyć do płytkiego naczynia, zalać marynatą i rozsypać połową dymki. Odstawić.
Ryż przekładamy na patelnię, przykrywamy koniuszkiem palca wodą, doprawiamy solą, a następnie doprowadzamy do wrzenia. Wyłączyć ogień, wymieszać, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż cała woda zniknie. Zdejmij ciepło, przykryj i pozostaw do pary na 5 minut.
Ogórek wymieszać z pozostałą cebulą, liśćmi szpinaku i fasolą. Wymieszać cukier i ocet z odrobiną przypraw. Wyjmij rybę z marynaty i połóż na 2 talerzach.
Skropić więcej marynaty z naczynia, jeśli chcesz. Łyżka ryżu obok, następnie wrzucić sałatkę z dressingiem i podawać.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Zind-Humbrecht Gewurztraminer z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Gewurztraminer]()
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Nos jest bardzo ostry, pokazując wiele egzotycznych aromatów, róż i przypraw, wyraźnie również pod wpływem wapiennych winnic z Wintzenheim. Podniebienie wykazuje zaskakującą strukturę i suche wykończenie. Winogrona były bardzo zdrowe, więc fermentacja była stabilna i prawie kompletna, co pasuje do tego stylu Gewurztraminer. Jest już dość otwarty, ale skorzysta z odrobiny czasu w butelce.Ten styl Gewurztraminer będzie idealny do grillowanej ryby lub białego mięsa, bardzo dobrze komponuje się z wędzonymi potrawami, azjatyckimi przepisami i wszystkim, co może być skomplikowane z winami.