Makrela Teriyaki Z Pikantną Sałatką Ogórkową

Makrela Teriyaki Z Pikantną Sałatką Ogórkową
Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz wędzony na gorąco, ryż basmati, dymkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Makrela Teriyaki z pikantną sałatką ogórkową, Makrela z sałatką ogórkową, oraz Wędzona Makrela, Ogórek I Sałatka Ziemniaczana Z Sosem Musztardowym.

Instrukcje

1
Makrelę włożyć do płytkiego naczynia, zalać marynatą i rozsypać połową dymki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
MakrelaMakrela
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2
Ryż przekładamy na patelnię, przykrywamy koniuszkiem palca wodą, doprawiamy solą, a następnie doprowadzamy do wrzenia. Wyłączyć ogień, wymieszać, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż cała woda zniknie. Zdejmij ciepło, przykryj i pozostaw do pary na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ogórek wymieszać z pozostałą cebulą, liśćmi szpinaku i fasolą. Wymieszać cukier i ocet z odrobiną przypraw. Wyjmij rybę z marynaty i połóż na 2 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Skropić więcej marynaty z naczynia, jeśli chcesz. Łyżka ryżu obok, następnie wrzucić sałatkę z dressingiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn