Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Minted makrela i grzyby Escabeche może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz nasiona kolendry, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makrela Hiszpańska Escabèche, Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami, oraz Escabeche.
Instrukcje
1
Rybę osuszyć i doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, następnie zagotować w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu, aż się połyska. Gotować ryby, skórka w dół pierwszy, obracając raz, aż gotowane przez, chrupiące, i złoty po obu stronach, 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przenieść ryby do dużego naczynia do pieczenia (Nie aluminium) i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Dodaj pozostałe 1/2 Puchar oleju na patelni i gotować cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby, kolendrę, płatki czerwonej papryki, skórkę i 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, około 5 minut. Wymieszać wermut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Wermut
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem i sokiem z cytryny, a następnie zalać rybą. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Przenieś rybę na talerze. Miętę wymieszać z mieszaniną grzybów i łyżką na rybę.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.