Makieta Szarlotka I

Makieta Szarlotka I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać makieta szarlotka i spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 287 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Makieta Szarlotki, Makieta Szarlotki, oraz Makieta Szarlotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkować połowę ciasta i linii jeden 9 calowy talerz ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Umieścić krakersy w przygotowanej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
W rondlu, na dużym ogniu, doprowadzić wodę, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny i skórki, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Na krakersy polać syropem. Dot top z masłem lub margaryną i posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CynamonCynamon
KrakersyKrakersy
SyropSyrop
6
Rozwałkować pozostałe ciasto i ułożyć na cieście. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet. Rozetnij górną skorupę, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
7
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż skorupa będzie chrupiąca i złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn