Makieta Szarlotka I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać makieta szarlotka i spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 287 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Makieta Szarlotki, Makieta Szarlotki, oraz Makieta Szarlotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozwałkować połowę ciasta i linii jeden 9 calowy talerz ciasto.
Umieścić krakersy w przygotowanej skorupie.
W rondlu, na dużym ogniu, doprowadzić wodę, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny i skórki, a następnie ostudzić.
Na krakersy polać syropem. Dot top z masłem lub margaryną i posypać cynamonem.
Rozwałkować pozostałe ciasto i ułożyć na cieście. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet. Rozetnij górną skorupę, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż skorupa będzie chrupiąca i złota.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed podaniem.