Makeover cukinia chleb jabłkowy to bezmleczny i wegetariański chleb. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanillanu, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Makeover Cukinia Chleb, Makeover Ananasowy Chleb Z Cukinii, oraz Makijaż Czekoladowy Chleb Z Cukinii.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. W dużej misce ubij jajka na pianę.
Dodaj olej, mus jabłkowy, cukry i wanilię; ubijaj, aż się połączą. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać cukinię, jabłka i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Cukinia
Wanilia
Do Konserwowania,
Orzeszki Pekan
Olej Do Smażenia
3
Przenieś do trzech 8-calowych. x 4-w. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.