Ten przepis daje 8 porcji z 517 kalorii, 9g białka, oraz 27g tłuszczu każdy. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, migdały, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Musem Wiśniowo-Migdałowym, Ciasto Z Musem Wiśniowo-Migdałowym, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małym rondelku na małym ogniu gotuj i mieszaj 1/2 szklanki mleka i czekolady przez 4-5 minut lub do rozpuszczenia czekolady. Dodaj 1/4 łyżeczki ekstraktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać do skorupy ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Odłóż osiem całych wiśni do dekoracji. Posiekaj Pozostałe wiśnie; odstawić. W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubijaj w wodzie i pozostałym mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj mieszankę budyniową i pozostały ekstrakt; dobrze wymieszaj. Złożyć bitą polewę. Dodaj migdały i zarezerwowane posiekane wiśnie.