Make-Ahead Włoskie Klopsiki
Przepis Make-Ahead włoskie klopsiki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną wołowinę, bułkę tartą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Klopsiki Make-Ahead, Make Ahead Mrożone Klopsiki, oraz Zapakowane w warzywa, make-ahead, klopsiki crockpot.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Zmiksować mieloną wołowinę, cebulę, bułkę tartą, mleko, jajko, sól i pieprz. Uformuj mieszankę na trzydzieści 1-calowych kulek.
Umieść w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec odkryte około 15 minut lub aż Nie różowy w centrum i sok jest jasne. (Aby podawać natychmiast, kontynuuj zgodnie z zaleceniami w kroku 5-z wyjątkiem skrócenia czasu gotowania na wolnym ogniu do 15 minut.)
Ułożyć klopsiki na nieprzetworzonej blasze. Zamrozić odkryte o 20 minut lub do firmy.
Umieścić częściowo zamrożone klopsiki w ciężkiej plastikowej torbie lub pojemniku zamrażalnika. Uszczelnić, etykietować i zamrażać nie dłużej niż 3 miesiące.
Około 25 minut przed podaniem wymieszaj sos chili, wodę, sos do makaronu i musztardę w 2-ćwiartkowym rondlu.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 20 minut lub aż klopsiki są gorące.