Makaroniki Potrójnie Kokosowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 48 i kosztuje 26 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka orzechów kokosowych, skracających, makadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Makaroniki Makadamia, Makaroniki Czekoladowe Makadamia, oraz Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe z makadamia-skorupa kokosowa podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć słodzony kokos, niesłodzony kokos i orzechy makadamia. W małej misce połączyć krem z kokosa, białka jaj, syrop kukurydziany, wanilia i sól. Wymieszać z mieszaniną kokosową. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Wpadnij do tablespoonfuls 2-in. od siebie na wyłożonych pergaminem blachach do pieczenia. Kształt w luźne kopce.
Piec w temperaturze 350° przez 12-16 minut lub aż lekko się zarumieni. Schłodzić przez 2 minuty przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W kuchence mikrofalowej rozpuścić czekoladę i skracać; mieszać do uzyskania gładkości. Dip lub mżawka ciasteczka z mieszaniną czekolady.
Umieścić na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.