Makaroniki Kokosowo-Migdałowe

Makaroniki Kokosowo-Migdałowe
Makaroniki z migdałami kokosowymi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 32. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 62 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Mieszanka pasty migdałowej, kokos, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, oraz Migdałowe Makaroniki Kokosowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pastę migdałową, 1 łyżeczka wanilii i 2 białka w dużej misce; ubić mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać cukier puder, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
4
Dodać mieszaninę cukru pudru do mieszanki pasty migdałowej, ubijając do wymieszania. Wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
KokosKokos
5
Pozostałe 2 białka umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę kokosową. Mieszankę przełożyć do woreczka z dużą gwiazdką. Wymieszać mieszaninę w 2 łyżki stołowe dollops około 2 cali od siebie na blasze wyłożonej pergaminem. Następnie lekko spłaszczyć każdy z nich, aby uzyskać zaokrąglony kształt. Staraj się zachować spiczaste krawędzie nienaruszone, ponieważ stają się brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do uzyskania jędrności. Schłodzić w patelni 2 do 3 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć ciasteczka z patelni, udekorować opcjonalnymi migdałami i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn