Makaroniki Figowo-Orzechowe
Makaroniki Figowo-orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, białka jaj, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Czekoladowo-Orzechowe, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pekan i cynamon w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Dodaj skórkę; przetworzyć aż do wymieszania.
W dużej misce umieścić śmietanę z kamienia nazębnego, soli i białek; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania piany. Zwiększ prędkość do wysokości i bij, aż utworzą się sztywne szczyty.
Umieścić 2 łyżki cukru w małej misce. Stopniowo dodawać pozostały cukier do mieszaniny jaj; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania. Złożyć w mieszaninie orzechów pekan.
Dodać figi do zastrzeżonego cukru, podrzucając do płaszcza; złożyć mieszankę fig do mieszaniny jaj.
Przykryć 2 blachy do pieczenia pergaminem. Drop mieszaniny jaj przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec w 300 przez 20 minut lub do dolnej krawędzi są lekko rumiane.
Umieść patelnie na stojakach z drutu; całkowicie schłodzić.