Makaron ze szparagami, cytryną i Prosciutto
Makaron ze szparagami, cytryną i Prosciutto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, prosciutto, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Prosciutto i makaron ze szparagami, Szparagi Z Prosciutto I Cytryną Sabayon, oraz Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szparagi i dalej 4 składniki (szparagi przez sól). Przykryć i gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać prosciutto; gotować, odkryte, przez 1 minutę.
Mieszanka szparagów, makaron, i ser w dużej misce, podrzucając do herbu.