Makaron z wędzonym pstrągiem i grochem
Makaron z wędzonym pstrągiem i groszkiem wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fusilli, grecki jogurt, zapakuj filety z pstrąga i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, Pstrąg tęczowy z puree z groszku bazyliowego, oraz Pstrąg Wędzony.
Instrukcje
Makaron ugotować na dużej patelni z wrzącą wodą zgodnie z instrukcją opakowania, dodając groszek przez ostatnie 3 minuty. W międzyczasie płatki pstrąga odstawić na bok, następnie jogurt wymieszać z chrzanem, solą i pieprzem.
Odcedzić makaron, następnie powrócić na patelnię i wymieszać z pstrągiem i jogurtem, pozwalając, aby ciepło makaronu ogrzało SOS. Świetnie smakuje z chrupiącą zieloną sałatką.