Makaron Z Sosem Szpinakowym
Makaron z sosem szpinakowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szynki, parmezanu, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron ze szpinakiem i sosem Ricotta, Makaron ze szpinakiem i sosem z zielonego groszku, oraz Makaron z kremowym sosem szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
W międzyczasie przygotuj sos.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szynkę w razie potrzeby. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, 2 do 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund. Wymieszaj rozmrożony szpinak.
Wymieszać z kwaśną śmietaną, śmietaną z zupy selerowej i parmezanem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i podgrzej.
SOS szpinakowy podawać na spaghetti lub makaronem jajecznym.