Makaron z sosem pomidorowym bez gotowania może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 106 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z sosem pomidorowym bez gotowania, Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, oraz Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, wrzucić pomidory, oliwę z oliwek, bazylia, oregano, czosnek i sól. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować, aż al dente, o 10 protokół lub jako opakowanie wskazuje etykiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Odcedzić makaron i umieścić w misce z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W razie potrzeby dodać parmezan i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.