Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać makaron i ser Dijon spróbować. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer boczek, mleko, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Sałatka makaronowa z boczkiem, groszkiem i kremowym sosem Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. gotuj mleko, VELVEETA i musztardę w dużym rondlu na małym ogniu, aż VELVEETA całkowicie się stopi i mieszaninę dobrze wymieszać, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Velveeta
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać makaron, boczek, zieloną cebulę i pieprz; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Łyżka do nasmarowanego 2-qt. zapiekanka; okładka.
4
Piec 15 do 20 min. lub aż do ogrzania; wymieszać. Wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny