Makaron z ricottą, ziołami i cytryną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z ricottą, ziołami i cytryną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, penne, ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekana Ricotta z cytryną i ziołami, Cytrynowa Pizza Ricotta z ziołami i miodem, oraz Makaron z kalmarów i kopru włoskiego z cytryną i ziołami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwując 1/3 szklanki wody, odcedzić makaron, a następnie zwrócić go do garnka. W średniej misce, ubij razem masło, ricotta, i wody makaronu, aż bogaty, kremowy sos tworzy.
SOS polać gorącym makaronem.
Dodać zioła, skórkę, sól, pieprz i wrzucić.Wskazówka: Ricotta może się znacznie różnić smakiem i konsystencją. W zależności od marki, której używasz, może być konieczne dodanie dodatkowej wody z makaronu i masła, aby stworzyć sos, który jest wystarczająco kremowy.