Makaron z Pesto My Way

Makaron z Pesto My Way
Makaron z Pesto mój sposób jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. Mieszanka pomidorków koktajlowych, cukinia, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Pietruszka Kolendra Pesto Makaron / Makaron, oraz Makaron z groszkiem i szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukinię pokroić w cienkie rund z krajalnicą. Dopasuj krajalnicę z mocowaniem julienne i pokrój ziemniaki w pałeczki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CukiniaCukinia
2
Zacznij gotować rotini w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody) zgodnie z instrukcją opakowania. Sześć minut przed makaronem wymieszaj ziemniaki i fasolkę szparagową. Dwie minuty przed makaronem wymieszaj kukurydzę i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
CukiniaCukinia
MakaronyMakarony
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Tymczasem olej ciepła w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż migocze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pomidory i gotować, pokryte, potrząsając patelnię raz lub dwa razy, aż pomidory więdną, podzielić, i zwolnić niektóre soki, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i miarką do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rezerwa 1 szklanka makaronu-gotowanie wody, następnie odcedzić makaron z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Umieścić pesto w dużej misce i ubijać w wystarczającej ilości zarezerwowanej wody do gotowania na cienkie do sosu, 1/3 do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać mieszaninę makaronu i wrzucić do herbu. Cienkie z większą ilością wody do gotowania i doprawić solą, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
8
Podawać natychmiast, z pomidorami i bułką tartą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
PomidorPomidor
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn