Makaron z papryką i mozzarellą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z papryką i Mozzarellanem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz krótki makaron, bocconcini, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Marynowana papryka i Mozzarella, Bruschetta z pieczoną papryką i mozzarellą, oraz Pizza ze słodką papryką i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, odsączyć makaron, i odstawić. Wytrzyj garnek.
Rozgrzać olej w garnku do makaronu na średnim ogniu.
Dodać paprykę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie miękka, 5 do 7 protokół.
Dodaj rukolę, bocconcini, ugotowany makaron, zarezerwowaną wodę z makaronu, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, aż rukola po prostu zwiędnie, o 1 minutę.