Makaron z pancettą i świeżymi warzywami
Makaron z Pancettan i świeżych warzyw może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól koszerna, baby pattypan squashes, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron ze świeżymi warzywami, Tagliolini al Crudaiolo: świeży makaron z surowymi warzywami, oraz Makaron ze świeżymi warzywami i pesto z kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać orzo i gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente.
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Podczas gotowania makaronu rozpuść 1 łyżkę. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone w kostkę pancetta i gotować, mieszając, aż chrupiące, o 6 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe.
Dodaj squash i cukinię do patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i po prostu miękkie, o 4 protokół.
Dodać ugotowane orzo, pomidory, rukolę, sól i pozostałą 1 łyżkę. masło do patelni z cukinią; mieszaj delikatnie, aż rukola zwiędnie. Wymieszać posiekaną świeżą natkę pietruszki. W razie potrzeby podawać z drobno startym parmezanem.