Makaron z masłem szałwiowym i 4 Serki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z masłem szałwiowym i czterema serami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 348 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyere, bułkę tartą bez smaku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona szałwia makaron z serem, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia i ułóż stojak na górze. Masło 9 na 9-calowe naczynie do pieczenia i odstawić. Roztopić 1 łyżkę pozostałego masła i wymieszać w średniej misce z 1 szklanką Parmigiano i wszystkie bułki tartej, aż dokładnie zwilżone; odstawić.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez połowę czasu wskazanego na opakowaniu.
W międzyczasie roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Kiedy zaczyna się pienić, dodać szałwii i gotować, aż chrupiące i masło zaczyna się złocisty brązowy.
Zdjąć z ognia i odstawić, aż makaron będzie gotowy. Rezerwa 1 szklanka wody makaron i spuścić makaron.
Powrót makaron do garnka i umieścić na małym ogniu. Wymieszać z masłem szałwiowym, wodą z makaronu, pozostałymi 3 szklankami Parmigiano, Gruyere, Cheddar, mascarpone i solą. doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Stale mieszaj, aż sery będą równomiernie stopione, a makaron będzie dobrze pokryty. Makaron zamienić w naczynie do pieczenia i równomiernie wyłożyć mieszanką okruchów chleba.
Umieścić pod brojlerem, aż mieszanina pęcherzyków i top jest rumiane, o 1 do 2 minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.