Makaron z masłem szałwiowym i 4 Serki

Makaron z masłem szałwiowym i 4 Serki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z masłem szałwiowym i czterema serami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 348 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyere, bułkę tartą bez smaku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona szałwia makaron z serem, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia i ułóż stojak na górze. Masło 9 na 9-calowe naczynie do pieczenia i odstawić. Roztopić 1 łyżkę pozostałego masła i wymieszać w średniej misce z 1 szklanką Parmigiano i wszystkie bułki tartej, aż dokładnie zwilżone; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać makaron i gotować przez połowę czasu wskazanego na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
W międzyczasie roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Kiedy zaczyna się pienić, dodać szałwii i gotować, aż chrupiące i masło zaczyna się złocisty brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia i odstawić, aż makaron będzie gotowy. Rezerwa 1 szklanka wody makaron i spuścić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Powrót makaron do garnka i umieścić na małym ogniu. Wymieszać z masłem szałwiowym, wodą z makaronu, pozostałymi 3 szklankami Parmigiano, Gruyere, Cheddar, mascarpone i solą. doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Stale mieszaj, aż sery będą równomiernie stopione, a makaron będzie dobrze pokryty. Makaron zamienić w naczynie do pieczenia i równomiernie wyłożyć mieszanką okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
GruyereGruyere
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Umieścić pod brojlerem, aż mieszanina pęcherzyków i top jest rumiane, o 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W17 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn