Makaron z kukurydzą, fasolą i pomidorami
Makaron z kukurydzą, fasolą i pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pietruszkę, zieloną cebulę, pomidora śliwkowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Kukurydza, fasola, boczek i pomidory, Fasola z patelnią-tosty kukurydza i pomidory, oraz Patelnia z makaronem z pomidorami i fasolą.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 10 minut.
Dodaj zieloną fasolkę; gotować 3 protokół.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, papryka, i cebula; smażyć 8 protokół.
Dodaj pomidora, 1/4 szklanki pietruszki, miętę, koperek, sól i czarny pieprz.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z makaronem i serem i posypać 2 łyżkami natki pietruszki.
Podawać z klinem limonkowym.