Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowym

Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj kukurydzę z masłem Kolendrowo-limonkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 225 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, skórkę z limonki, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza na kolbie z masłem Kolendrowo-limonkowym, Kukurydza na kolbie w kolendrze i maśle limonkowym, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z masłem kolendrowym i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj masło, kolendrę, sok z limonki i skórkę z limonki. Kształt w kłodę; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do firmy. Owinąć każde ucho kukurydzy kawałkiem folii o dużej wytrzymałości (około 14 cali. kwadrat).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Grill kukurydza, pokryte, na średnim ogniu 15-20 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając. Tymczasem masło limonkowe pokroić na 12 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć kukurydzę z grilla. Ostrożnie otwórz folię, umożliwiając ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Podawać kukurydzę z masłem i, w razie potrzeby, serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn