Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj kukurydzę z masłem Kolendrowo-limonkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 225 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, skórkę z limonki, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza na kolbie z masłem Kolendrowo-limonkowym, Kukurydza na kolbie w kolendrze i maśle limonkowym, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z masłem kolendrowym i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj masło, kolendrę, sok z limonki i skórkę z limonki. Kształt w kłodę; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do firmy. Owinąć każde ucho kukurydzy kawałkiem folii o dużej wytrzymałości (około 14 cali. kwadrat).
Grill kukurydza, pokryte, na średnim ogniu 15-20 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając. Tymczasem masło limonkowe pokroić na 12 plastrów.
Wyjąć kukurydzę z grilla. Ostrożnie otwórz folię, umożliwiając ucieczkę pary.
Podawać kukurydzę z masłem i, w razie potrzeby, serem.