Makaron Z Kalafiorem

Makaron Z Kalafiorem
Need a przystawka pescatariańska? Makaron z kalafiorem może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 45. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 111 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka pasty pomidorowej, parmezan, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Makaron z kalafiorem, Makaron Z Kalafiorem, oraz Kalafior i makaron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 tosty bułka tarta: tosty okruchy w odrobinie oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, czosnek i anchois.Sardele zmiażdżyć tylną łyżką, aby dobrze rozmazały cebulę. Gotować przez 5 minut, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodać kalafior, mieszać rzadko, pozwalając krawędzie kalafiora do brązowego. Gotować, aż różyczki kalafiora są lekko rumiane, 3-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3
Dodać płatki czerwonej papryki na patelnię, sól i pieprz do smaku.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pastę pomidorową, pomidory, cebulę mieszanka: rozpuść pastę pomidorową w 1/2 szklanki wody. Obniż temperaturę do minimum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj pastę pomidorową, pomidory, cebulę, czosnek i anchois, wymieszaj, aby dobrze połączyć.Gotować, odsłonięte, na małym ogniu, aż kalafior będzie miękki. 5 ugotować makaron, dodać do mieszanki kalafiora: gotować makaron, odsłonięty, w osolonej wrzącej wodzie, aż tylko al dente, zgodnie ze wskazówkami gotowania na opakowaniu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić makaron z wody do gotowania i dodać gotowanego makaronu do mieszanki kalafiora.Wymieszać około połowy natki pietruszki, bułki tartej i parmezanu (resztę pozostawić do dekoracji na wierzchu).Sprawia, że wielkie resztki jak smaki mają więcej czasu na mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia5
Magazyn