Makaron Z Homarem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj homara Pastan. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 696 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 111 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz spaghetti, śmietanę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny Makaron Z Homarem, Pikantny Makaron Z Homarem, oraz Takie powinno być życie, czyli makaron z homarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać homara i gotować przez 6 do 8 protokół, aż jasny czerwony.
Jak tylko Homar zaczyna gotować, stopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 3 ząbki czosnku. Gotować i mieszać tylko do uwolnienia płynu. Nie pozwól im brązowy.
Kiedy Homar wychodzi z garnka, umieść go na desce do krojenia i użyj dużego noża, aby przeciąć go na pół wzdłuż.
Umieść połówki mięsisty stronie w dół do patelni z cebulą i czosnkiem. Gotować przez około 3 minuty.
Zagotować drugi garnek wody i doprawić odrobiną soli.
Dodaj spaghetti i gotować przez 8 protokół, lub do miękkości. Jeśli chcesz zaoszczędzić czas i garnek, możesz zagotować makaron w wodzie z homara, ponieważ już się gotuje, po prostu dodaj sól.
Dodaj pomidory na patelni i włączyć ogień do wysokiej doprowadzić do wrzenia.
Dodać oliwę z oliwek, sól, pieprz i cynamon. Gotować, stale mieszając przez 5 do 7 minut. Powoli wlać śmietanę, stale mieszając. Sos stanie się ładny różowy kolor. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej. Przechowywać w cieple, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowy.
Spaghetti odcedzić i ułożyć na dużym talerzu. Wymieszać z pozostałym masłem i czosnkiem.
Polać spaghetti sosem pomidorowym i ułożyć na środku dwie połówki homara.
Posypać natką pietruszki i podawać.