Makaron z Escarole i ciecierzycą
Makaron z Escarole i ciecierzycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ciecierzycę, płatki pieprzu, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron pełnoziarnisty z ciecierzycą i Escarole, Kotlety Wieprzowe Z Smażoną Ciecierzycą, Escarole I Jabłkiem, oraz Makaron muszkatołowy z Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund, następnie mieszać w escarole, ciecierzyca, 1/4 łyżeczka soli i płatki czerwonej papryki; przykryć i gotować, aż escarole więdnie, 3 do 4 protokół.
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety. Po kilku minutach, usunąć 1 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu i dodać do patelni z mieszaniną escarole; gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ciecz jest zmniejszona o połowę i escarole jest miękka, o 5 protokół. Kiedy makaron jest gotowy, rezerwy 1 szklanka wody do gotowania, a następnie odcedzić.
Dodaj makaron na patelni i gotować, podrzucając połączyć, 1 minuta; dodać niektóre zastrzeżone wody do gotowania, jeśli makaron wydaje się suche.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i wrzucić.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Zdjęcia Christopher Testani