Makaron Z Dynią Zimową

Zimowy makaron Squash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, ścinane migdały, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu), Makaron z dynią zimową i pomidorami, oraz Makaron z dynią zimową i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół wzdłuż. Wyjąć i wyrzucić nasiona. Cebulę obrać i pokroić na pół. Przetrzyj pokrojone powierzchnie warzyw olejem.
Miejsce squash i cebula, Wyciąć Boki w dół, w 10-przez 15-calowy patelni.
Piec w piekarniku 350, aż squash i cebula będą miękkie po naciśnięciu, 40 do 45 minut.
W międzyczasie, na patelni 3-do 4-quart na średnim ogniu, wymieszać orzechy piniowe do złotego koloru, około 5 minut.
Miąższ z gotowanego squasha. Czysty squash gładko z cebulą w robocie kuchennym (lub w blenderze, porcja na raz, przy użyciu niektórych bulionu, aby pomóc wymieszać).
Dodaj pured mieszaniny squasha do 3-do 4-quart patelni i wymieszać bulion, pół na pół, i sól i pieprz do smaku.
Wymieszać na małym ogniu do gorąca, o 5 protokół; zachować ciepło.
Tymczasem, gotować linguine w 2 do 3 quarts wrzącej wody na dużym ogniu tylko do makaronu jest ledwo przetargu do gryzienia, 7 do 9 protokół.
Odcedzić i wlać makaron do szerokiej miski.
Na makaron wlać mieszankę squasha. Pokropić gałką muszkatołową i posypać orzechami; dodać ser do smaku.