Makaron z czosnkiem-Scape Pesto
Makaron z czosnkiem-Scape Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, parmigiano-reggiano, pistacje i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z cukinii z czosnkowym Pesto Scape, Makaron Z Czosnkiem Scape Pesto, Boczkiem I Black Eyed Peas, oraz Czosnek Scape Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić pesto: przecier z czosnku, pistacje, parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym, aż bardzo drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej przez otwór. Doprawić pesto solą i pieprzem do smaku. (Pesto trzyma w lodówce, pokryte, przez 1 tydzień lub zamrożone przez miesiąc.)
W dużym garnku z mocno osoloną wrzącą wodą gotuj spaghetti aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania makaronu, a następnie odsączyć makaron.
Ubij razem 2/3 szklanki pesto i zarezerwowane wody makaronu i wrzucić z makaronem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać od razu.