Makaron z czosnkiem-Scape Pesto

Makaron z czosnkiem-Scape Pesto
Makaron z czosnkiem-Scape Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, parmigiano-reggiano, pistacje i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z cukinii z czosnkowym Pesto Scape, Makaron Z Czosnkiem Scape Pesto, Boczkiem I Black Eyed Peas, oraz Czosnek Scape Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pesto: przecier z czosnku, pistacje, parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym, aż bardzo drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej przez otwór. Doprawić pesto solą i pieprzem do smaku. (Pesto trzyma w lodówce, pokryte, przez 1 tydzień lub zamrożone przez miesiąc.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Garlic ScapesGarlic Scapes
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
W dużym garnku z mocno osoloną wrzącą wodą gotuj spaghetti aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania makaronu, a następnie odsączyć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Ubij razem 2/3 szklanki pesto i zarezerwowane wody makaronu i wrzucić z makaronem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn