Makaron z czarną kapustą, karmelizowaną cebulą i pasternakiem

Makaron z czarną kapustą, karmelizowaną cebulą i pasternakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z czarnym jarmużem, karmelizowaną cebulą i pasternakiem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Karmelizowany Pasternak i cebula, Puree Ziemniaczane I Pasternak Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim C, oraz Puree ziemniaczane i pasternak z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pasternak na patelnię; gotować 12 minut lub do miękkości i rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić w dużej misce; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 20 minut lub do miękkości i złoty kolor, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z tymiankiem i czosnkiem; gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wino; gotować 3 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać jarmuż i bulion; gotować, przykryty, 5 minut lub aż jarmuż będzie miękki. Odkryć; gotować 4 minut lub aż jarmuż jest bardzo delikatny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JarmużJarmuż
WinoWino
7
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
8
Odcedzić makaron na sito nad miską, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać odsączony makaron do mieszaniny jarmużu. Wymieszać z pasternakiem, 1/2 szklanki płynu do gotowania, 1/4 szklanki sera, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu; gotować przez 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PasternakPasternak
SerSer
MakaronyMakarony
JarmużJarmuż
SólSól
10
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki płynu do gotowania w razie potrzeby zwilżyć. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn