Makaron z cukinią i kozim serem

Need a danie główne Wegetariańskie? Makaron z cukinią i kozim serem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, cukinię, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z cukinią z dyni z miodem prażone orzechy włoskie i kozi ser, Cukinia Z Kozim Serem, oraz Cukinia i kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1 szklankę wody do gotowania, odsączyć makaron i zwrócić go do garnka.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając, aż cukinia będzie miękka i jakakolwiek ciecz odparuje, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę więcej.
Do makaronu dodać wszystkie oprócz 2 łyżek sera.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji.
Makaron podawać z cukinią, skórką cytrynową i pozostałym serem. Wskazówka: świeży kozi ser jest kremowy i miękki, co czyni go idealnym do włączenia do dań z makaronu. Kup kłodę i rozdrobnij swoją; wstępnie rozdrobnione kawałki sprzedawane w sklepach często również się nie topią i mogą być droższe.