Makaron Z Cukinią Cytrynowo-Pignoli
Makaron z cukinią cytrynowo-Pignoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.63 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz makaron orecchiette, cukinię, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Z Cukinią Cytrynowo-Pignoli, Cytrynowy Makaron-Cukinia Nadziewana, oraz Makaron Z Sardynkami, Cukinią I Cytryną.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
Tymczasem w dużej misce delikatnie wrzuć cukinię, pomidory, skórkę z cytryny i sok, olej, sól i pieprz.
Dodać makaron do mieszaniny cukinii; wrzucić, aż dobrze wymieszane.
Dodać ser feta i bazylii; wrzucić ponownie.
Posypać orzeszkami pinii.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce szczelnie przykryte do 24 godzin.