Makaron z boczkiem i masłem
Boczek i makaron Butternut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, ząbki czosnku, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Z Pieczonym Masłem I Boczkiem, Makaron Z Pieczonym Masłem I Boczkiem, oraz Makaron z dyni i boczkiem.
Instrukcje
Przynieś 3 ćwiartki wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać makaron; gotować przez 8 minut.
Odcedzić w durszlaku nad miską i rezerwy 1/3 szklanki płynu do gotowania.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać masło do kapiących na patelni; gotować 30 sekund lub do roztopienia masła. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj squash; smażyć 7 minut lub do prawie przetargu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli, makaron, zastrzeżone gotowania płynu, i ser; gotować 2 minuty lub aż makaron jest al dente, często mieszając.
Posypać boczkiem i cebulą.