Niemieckie Ciasto Czekoladowe I

Niemieckie Ciasto Czekoladowe I
Niemieckie ciasto czekoladowe może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 450 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 19 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką kokos, sól, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 calowy Placek Ciasto. Mąkę z ciasta przesiać, 1 szklankę białego cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Śmietana 1/3 szklanki masła lub margaryny. Wymieszać 3/8 szklanki maślanki i 1 łyżeczkę wanilii. Wymieszaj mieszaninę mąki i ubijaj mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać roztopioną i schłodzoną niemiecką słodką czekoladę, jajka i pozostałe 3/8 szklanki maślanki. Kontynuuj bicie ze średnią prędkością przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niemiecka Słodka CzekoladaNiemiecka Słodka Czekolada
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut. Schłodzić na patelni przez 15 minut, a następnie zamrozić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Połączyć kokos, brązowy cukier, śmietanę, posiekane orzechy, 1/4 szklanki masła lub margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KokosKokos
KremKrem
OrzechyOrzechy
2
Wymieszać do uzyskania konsystencji nadającej się do rozprowadzenia.
3
Rozprowadzić na wierzchu upieczonego ciasta. Broil 3 cale od ciepła, aż rumiane (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Podawać ciasto ciepłe lub zimne.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn