Makaron z białą fasolą i jarmużem
Makaron z białą fasolą i jarmużem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka fasoli cannellini fasola, jarmuż, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron z białą fasolą i jarmużem, Jarmuż z kiełbasą i białą fasolą, oraz Kiełbaski Z Kapustą I Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron na sitku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania; odstawić makaron na bok.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek i pokrojoną paprykę, i saute 1 minutę.
Dodać jarmuż i fasolę cannellini; przykryć i gotować 5 minut lub aż jarmuż zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ugotowany makaron, płyn do gotowania, 1 łyżkę oleju, sok z cytryny i pieprz i dobrze wymieszać. Łyżkę mieszanki makaronu do misek i posypać parmezanem.