Makaron z bazylią, pomidorami i fetą
Makaron z bazylią, pomidorami i Fetanem to Wegetariańskie przystawka. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śliwkowe liście bazylii, makaron penne, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kukurydza smażona z pomidorami, Fetanem i bazylią, Sałatka Orzo z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Pizza z fetą, bazylią i pomidorami.
Instrukcje
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości ugryźć, o 10 protokół.
W międzyczasie opłucz, rdzeń, nasiona i posiekaj pomidory. W dużej misce wymieszaj pomidory, bazylia, 1/2 szklanki fety, czosnek i oliwę z oliwek.
Dodać gorący ugotowany makaron i dobrze wymieszać.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki fety.