Makaron z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makaronu z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pomidory śliwkowe, nitki szafranowe, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zakwas Semolinowy Z Koprem Włoskim, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, Makaron Z Koprem Włoskim, Sardynkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Makaron z orzeszkami piniowymi, brokułami, sardynkami i koprem włoskim.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj anchois; zacieru z tyłu widelca.
Dodaj cebulę, koper włoski i czerwoną paprykę. Smażone warzywa do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, orzeszki piniowe i porzeczki. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 5 minut do mieszania smaków; doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Dodaj szafran do reserved liquid i wymieszaj do rozpuszczenia. Powrót makaron i szafran wody do garnka.
Dodać mieszankę pomidorową; wrzucić na małym ogniu, aż sos pokryje makaron.
Wymieszać w bułce tartej i przenieść do miski.
Test-wskazówka kuchenna: W przypadku świeżej bułki tartej zmielić kawałki skórki francuskiego chleba w procesorze do grubych okruchów. Następnie grzać na blasze do pieczenia w piekarniku 177° na złoty kolor, około 10 minut.