Makaron w pikantnym bulionie z trawy cytrynowej
Makaron w ostrym bulionie z trawy cytrynowej wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje $5.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, bulion warzywny, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako drogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron Soba w cytrynowo-imbirowym rosole z kurczaka, Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, oraz Rosół Z Trawy Cytrynowej.
Instrukcje
Opłucz trawę cytrynową; odetnij i wyrzuć twarde wierzchołki i końce korzeni. Obrać i wyrzucić grube zewnętrzne warstwy, a następnie zmiażdżyć delikatną wewnętrzną część płaską stroną dużego noża. Grubo posiekać 1/4 szklanki liści kolendry, zastrzegając łodygi (Zapisz dodatkowe liście do innych zastosowań).
W 4-do 6-quart patelni, połączyć bulion, zmiażdżona trawa cytrynowa, łodygi kolendry, 1/4 szklanki zielonej cebuli, imbir, chili, czosnek i ziarna pieprzu. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do utrzymania dusić, i gotować 30 protokół.
Wlać przez sitko na dużą miskę; wyrzucić ciała stałe.
Tymczasem w innym 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić około 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, aby ugryźć, 2 do 3 protokół.
Podziel makaron między dwie duże miski zupy i bulion kadzi nad makaronem.
Posypać posiekaną kolendrą i pozostałą 1/4 szklanki zielonej cebuli.