Makaron w pikantnym bulionie z trawy cytrynowej

Makaron w pikantnym bulionie z trawy cytrynowej
Makaron w ostrym bulionie z trawy cytrynowej wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje $5.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, bulion warzywny, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako drogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron Soba w cytrynowo-imbirowym rosole z kurczaka, Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, oraz Rosół Z Trawy Cytrynowej.

Instrukcje

1
Opłucz trawę cytrynową; odetnij i wyrzuć twarde wierzchołki i końce korzeni. Obrać i wyrzucić grube zewnętrzne warstwy, a następnie zmiażdżyć delikatną wewnętrzną część płaską stroną dużego noża. Grubo posiekać 1/4 szklanki liści kolendry, zastrzegając łodygi (Zapisz dodatkowe liście do innych zastosowań).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Eliksir GEliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W 4-do 6-quart patelni, połączyć bulion, zmiażdżona trawa cytrynowa, łodygi kolendry, 1/4 szklanki zielonej cebuli, imbir, chili, czosnek i ziarna pieprzu. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do utrzymania dusić, i gotować 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Eliksir GEliksir G
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać przez sitko na dużą miskę; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Tymczasem w innym 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić około 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, aby ugryźć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Drenaż.
7
Podziel makaron między dwie duże miski zupy i bulion kadzi nad makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Posypać posiekaną kolendrą i pozostałą 1/4 szklanki zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn