Makaron-Szewc Wołowy
Makaron-Szewc wołowy wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Jeśli masz makaron z wołowiną, paprykę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Makaron-Szewc Wołowy, Mielona wołowina cobbler, oraz Przyprawiony Wołowina Chleb Kukurydziany Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, papryka i sól przyprawione na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszać gorącą wodę, 3/4 szklanki mleka i sos
Wymieszać z mieszanką wołową. Wymieszać z brązowym cukrem i ketchupem.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Łyżka mieszanki wołowiny w ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali; wymieszać w niegotowany makaron. Odstawić.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać, pozostałe 1 szklanka mleka i jaj do wymieszania.
Wlać równomiernie na mieszaninę wołowiny.
Piec placek 30 do 35 minut lub do jasnego złota.