Makaron Soba z Miso-Glazurowanym Tofu i warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj makaronu Soba z Tofu z Miso i warzywami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wyjątkowo twarde tofu, zieloną cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Miso-marynowane Tofu i bakłażan nad makaronem Soba, Miso-glazurowane przegrzebki z makaronem Soba, oraz Makaron Soba z warzywami i Miso-bulionem grzybowym.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać 1 łyżkę oleju rzepakowego i 7 kolejnych składników (przez olej sezamowy), mieszając trzepaczką.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać.
Połączyć makaron i 1/4 szklanki mieszanki miso w misce; wrzucić do herbu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Pokroić Tofu w poprzek na 4 (1-cal grubości) plastry.
Dodaj tofu na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać 1 łyżkę mieszanki miso do patelni; wrzucić do herbu.
Wyjmij Tofu z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj grzyby i szparagi na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj pozostałe 2 łyżki mieszanki miso do patelni; wrzucić do herbu.
Posypać zieloną cebulką. Ułóż 1/2 mieszanki szklanki makaronu w każdej z 4 misek; top każdej porcji z 1/2 mieszanki warzyw Puchar i 1 stek tofu.