Makaron ryżowy z sosem orzechowym
Makaron ryżowy z sosem orzechowym to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś piernik, makaron ryżowy, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron ryżowy z sosem orzechowym, Lekki sos orzechowy z makaronem ryżowym, oraz Pikantny sos orzechowy z brązowym makaronem ryżowym i warzywami.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 2 ćwiartki wody do wrzenia. Makaron przełamać na pół i lekko odciągnąć; wrzucić do wrzącej wody. Gotować 1 minutę; odcedzić. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
W małej misce, beat masło orzechowe, sos sojowy, gingerroot i pokruszony czerwony pieprz z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w bulionie.
Makaron umieścić w dużej misce.
Dodać masło orzechowe mieszaniny, marchew, papryka i cebula; wrzucić.