Makaron ryżowy curry w okładach z sałaty
Curry makaron ryżowy w okładach sałaty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 102 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka paluszków ryżowych, madras curry w proszku, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Makaronem Ryżowym, Curry Sałatka Z Ciecierzycy Okłady Z Sałaty, oraz Kurczak Curry + Sałata Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron umieścić w dużej misce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 20 minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir, curry, i czosnek na patelnię; Stir-fry 3 protokół.
Dodać marchew; smażyć 1 1/2 minuty.
Dodać kapustę i 1 1/2 łyżki wody; gotować 2 minuty, często mieszając.
Połącz kolendrę i 5 kolejnych składników (przez pieprz) w misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj makaron, mieszanka kolendry, i 1 1/2 filiżanki kiełki fasoli do patelni; wrzucić do połączenia. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki makaronu na każdym liściu sałaty; zwinąć.